Returnări

Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si va vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

RENUNTAREA LA CUMPARARE - Returnarea produselor

1. Consumatorul (conform legislației in vigoare, este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații, care cumpără, dobandesc, utilizează sau consumă produse ori servicii in afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cumpărătorul poate renunţa la produsele achiziţionate din magazinul online modaelo.ro, in termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea lor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007, OUG 174/2008 si OUG 34/2014;

OUG nr.134/2014, art.7 alin.1 prevede: consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la returnarea produsului si comunicarea contului IBAN al clientului.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 3 lit.e.

Produsele livrate de vanzator prin mijloace proprii, la domiciliul cumparatorului nu este considerata livrare prin curier si nu fac obiectul unui contract la distanta.

Toate solicitările de renunţare la cumpărare se vor expedia prin formularul de contact sau telefonic.

Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare articolele realizate la comanda vor intra in aceasta categorie. Produsele realizate la comanda,dupa specificatiile clientei,NU SE RETURNEAZA conform Cap III art.16 lit.c , e (OUG nr34/2014)

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii