Informatii Livrare

Informatii Livrare

Livrarea produselor se realizeaza cu firma Fan Courier. Pretul transportului variaza in functie de greutatea coletului . Pentru un colet de un kg cu plata ramburs transportul  este 36 lei. Orice kg suplimentar este taxat cu 2,04 lei. Livrarea se realizeaza in localitatile unde Fan Courier are sediu. Se poate gasi lista localitatilor pe siteul Fan Courier.

Dupa ce ati trimis comanda veti fi contactat in maxim 24 ore de reprezentantii firmei noastre. Termenul de executie variaza intre 5 - 7 zile lucratoare. Impreuna cu reprezentantul firmei veti stabili de comun acord o data de livrare.

Conditii de returnare

Avand in vedere ca firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.
OUG nr.134/2014, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'
Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa notifice in scris firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de client; produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie;
in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita un produs similar in schimbul celui initial;
Daca aceste conditii sunt indeplinite, firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL se obliga sa returneze contravaloarea produsului achitata de client in termen de 30 zile de la data la care a intrat in posesia coletului retur. Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: 

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare articolele realizate la comanda vor intra in aceasta categorie.
Produsele realizate la comanda,dupa specificatiile clientei, NU SE RETURNEAZA conform Cap III art.16 lit.c , e (OUG nr34/2014)

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Firma va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport. Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati. Cu stima, CONFEXIMP MOD ELO. V SRL