Termeni si Conditii

 

 

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.modaelo.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.modaelo.ro este un site propietatea firmei CONFEXIMP MOD ELO. V SRL, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2002 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO 14714638; Registrul Comertului: J16/548/2002 CUI , CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 190/2018 și ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Prin acest document, SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL informează persoanele vizate, ale căror date sunt colectate, cu privire la modul în care sunt utilizate aceste date și, în același timp, informează persoanele vizate despre drepturile care li se cuvin.

Date de contact​

SC CONFEXIMP MOD ELO SRL cu sediul in CRAIOVA, DOLJ, Str. HENRY FORD NR.13

Date de contact ale responsabilului cu protecția datelor:

E-mail: office@modaelo.ro

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL colectează date cu caracter personal ale beneficiarilor pe care le poate prelucra în scopuri precum:

  • Oferirea de servicii comerciale;

Colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate se realizeaza avand la baza temeiul legal stabilit prin acte normative specifice.

Destinatari ai datelor cu caracter personal

În fluxul de procesare și stocare, datele cu caracter personal ar putea fi transferate, după caz, catre:

  • Autoritati/institutii ale statului in conformitate cu prevederile legale in vigoare;
  • Furnizori de servicii adiacente
  • Furnizori de servicii IT pentru mentenanta sistemelor informatice de gestiune a activitatii.

Transferul datelor in afara Spatiului Economic European

SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL nu transfera date cu caracter personal specifice persoanelor solicitante a platilor in afara tarii.

Perioada stocării datelor

Toate datele cu caracter personal colectate vor fi stocate pe durata necesară relevantă pentru scopurile menționate mai sus și atâta timp cat este cerut de legislația națională aplicabilă.

Drepturile persoanei vizate

Persoanele vizate ale căror date cu caracter personal sunt colectate de către SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL au următoarele drepturi, conform legislației în domeniu:

  • Dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal colectate de către SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL;
  • Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal stocate de către SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL;
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal de către SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL;
  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal de către SC CONFEXIMP MOD ELO V SRL;
  • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

   Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului www.modaelo.ro este propietatea CONFEXIMP MOD ELO. V SRL , aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.
Licenta de acces pe site

CONFEXIMP MOD ELO. V SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.modaelo.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.modaelo.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al CONFEXIMP MOD ELO. V SRL. CONFEXIMP MOD ELO. V SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.
Descrierea produselor

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc www.modaelo.ro le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitind un mail la office@modaelo.ro .
Taxe si adaosuri

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC CONFEXIMP MOD ELO. V S.R.L.  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.modaelo.ro se practica adaosuri comerciale cuprinse intre 0 si 100%,in mod diferentiat. Nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in comanda dvs pe care o primiti in mailul declarat la achizitia produselor de pe site-ul nostru.
Conditii de returnare

Avand in vedere ca firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.
OUG nr.134/2014, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'
Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa notifice in scris firma Confeximp Mod Elo. V S.R.L asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie;
in cazul in care unul din parametrii selectati nu corespunde, se poate solicita un nou produs care sa fie conform cu cererea dvs formulta in mod expres;
daca aceste conditii sunt indeplinite, firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL se obliga sa returneze contravaloarea produsului achitata de client in termen de 30 zile de la data la care a intrat in posesia coletului retur. Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare articolele realizate la comanda vor intra in aceasta categorie.
Produsele realizate la comanda,dupa specificatiile clientei,NU SE RETURNEAZA conform Cap III art.16 lit.c , e (OUG nr34/2014)
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. www.modaelo.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport.  Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati. Cu stima, CONFEXIMP MOD ELO. V SRL