Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.modaelo.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.modaelo.ro este un site propietatea firmei CONFEXIMP MOD ELO. V SRL, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2002 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO 14714638; Registrul Comertului: J16/548/2002 CUI , CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.
Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
CONFEXIMP MOD ELO. V SRL cu sediul In Craiova jud Dolj are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii prin intermediul acestui magazin virtual. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.

CONFEXIMP MOD ELO. V SRL SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata CONFEXIMP MOD ELO. V SRL sau e-mail la office@modaelo.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
3. Politica de confidentialitate
CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. CONFEXIMP MOD ELO. V SRL garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.
Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului www.modaelo.ro este propietate CONFEXIMP MOD ELO. V SRL , aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.
Licenta de acces pe site

CONFEXIMP MOD ELO. V SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.modaelo.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.modaelo.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al CONFEXIMP MOD ELO. V SRL. CONFEXIMP MOD ELO. V SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.
Descrierea produselor

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc www.modaelo.ro le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitind un mail la office@modaelo.ro.
Taxe si adaosuri

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC CONFEXIMP MOD ELO. V S.R.L.  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.modaelo.ro se practica adaosuri comerciale cuprinse intre 0 si 100%,in mod diferentiat. Nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in comanda dvs pe care o primiti in mailul declarat la achizitia produselor de pe site-ul nostru.
Conditii de returnare

Avand in vedere ca firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.
OUG nr.134/2014, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'
Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa notifice in scris firma Confeximp Mod Elo. V S.R.L asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie;
in cazul in care unul din parametrii selectati nu corespunde, se poate solicita un nou produs care sa fie conform cu cererea dvs formulta in mod expres;
daca aceste conditii sunt indeplinite, firma CONFEXIMP MOD ELO. V SRL se obliga sa returneze contravaloarea produsului achitata de client in termen de 30 zile de la data la care a intrat in posesia coletului retur. Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare articolele realizate la comanda vor intra in aceasta categorie.
Produsele realizate la comanda,dupa specificatiile clientei,NU SE RETURNEAZA conform Cap III art.16 lit.c , e (OUG nr34/2014)
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. www.modaelo.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport.  Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati. Cu stima, CONFEXIMP MOD ELO. V SRL